Vállalat vezetés

Lassan egy évtizede vagyunk a pályán és végezzük munkánkat a szakma szeretetével és odafigyeléssel.

Az elmúlt éveket folyamatos piacépítéssel, mûszaki fejlesztéssel, kapacitás növeléssel "töltöttük". A cég eredményét rendszeresen visszaforgattuk a termelésbe, új kábelvágó gépet és asztali préseket vásároltunk, ISO 9001:2000 Minõségirányítási rendszert vezettünk be cégünknél, és átszerveztük munkarendünket. Új,modern, minõségi vezetési technikákat alkalmazunk.
A pontosabb és megbízhatóbb munkavégzés érdekében továbbra is folyamatosan fejlesztjük és bõvítjük gépparkunkat, folyamatosan tökéletesítjük vállalati folyamatainkat.
Vállalati filozófiánk egyik központi témája A LEAN vállalatirányítási rendszer (vállalatszervezési filozófia) szerinti mûködés, amelynek alapja a Toyota termelésirányítási rendszere (TPS.)
Folyamatos fejlesztéseinknél a PDCA elv érvényesül, a PDCA logika az ISO 9001 rendszerünk mûködtetésének is az alapja.
A zéró-hibára irányuló stratégiánknak megfelelõen a gyártási folyamatok során a hibák preventív elkerülésére törekszünk, a POKA-YOKE módszer segítségével.
Stratégiai mutatószámrendszerként a Balanced Scorecard (BSC) módszert alkalmazzuk. A stratégiánk teljesítményének a mérésére módszertanok, eszközök gazdag tárházából lehet válogatni, de mi szerettük volna a lehetõ legjobbat alkalmazni, így hosszas tanulmányozásokat követõen a Balanced Scorecard (BSC) alkalmazása mellett döntöttünk, mert ellentétben a többivel ez több nézõpontra hagyatkozik, így objektívebb képet kapunk a stratégiánk teljesítményének folyamatos monitorozásánál. ISO rendszerünk kompatíbilis kiegészítõjeként alkalmazzuk.
Megnyugtató, hogy legnagyobb vevõnk sem több összforgalmunk húsz százalékánál. Cél az erõs piaci pozíció. Saját méretünknek megfelelõen.
Elég kicsik vagyunk ahhoz, hogy rugalmasak legyünk, ám elég nagyok ahhoz, hogy akár több ezer darab szerelt kábelt legyártsunk.
Erõsségünk a kis méretünk!
websas.hu